Flytvästbloggen

Stort och smått om flytvästar

Om Flytvästbloggen

Här på flytvästbloggen hittar du allehanda stora och små nyheter om flytvästar och andra sjösäkerhetsrelaterade nyheter. Ämnet kanske känns lite smalt, men visst finns det en hel att berätta och tipsa om.

När vi diskuterar sjö- och vattensäkerhet är det viktigt att komma ihåg att det finns inga tips som garanterar överlevnad. Istället gäller det hela tiden att minska risken för drunkning och olyckor. Använd sunt förnuft när du är vid vattnet!

Bloggen är kommersiellt helt oberoende. Ibland läggs det in länkar till kommersiella hemsidor, och meningen är naturligtvis att sprida information och ge vettiga tips, inte att tjäna pengar.

Till slut, ha en trevlig och säker vistelse vid vattnet!

En tanke på “Om Flytvästbloggen

  1. Hej!
    Vi på Sjöräddningssällskapet är otroligt stolta över att kunna presentera vår allra första reklamfilm. Vill du hjälpa oss att sprida den?

    Vi har 2 000 frivilliga sjöräddare som inte tvekar en sekund att rädda dig om du hamnar i sjönöd. Och de gör det utan att ta betalt.
    Eftersom vi lägger alla våra pengar på att rädda liv, har vi ingen möjlighet att köpa reklamtid i TV (men förhoppningsvis kommer ett par TV-kanaler att visa den gratis några gånger!). Filmen har reklambyrån Forsman & Bodenfors och regissörerna Torbjörn Martin och Roozbeh Behtaji på Acne Productions gjort utan kostnad.
    Vi hoppas att du vill lägga upp filmen. Här nedanför finns en kort text som du kan klippa in i ditt blogginlägg om du inte vill skriva något eget. Hör gärna av dig om du har frågor!

    Bästa hälsningar
    Rebecka Hagman, webbredaktör på Sjöräddningssällskapet
    rebecka.hagman@ssrs.se, telefon 031-761 40 83

    Förslag på text att klippa in när du delar filmen:
    Hur känns det att hamna mitt i ett kallt och stormigt hav? Att tvingas kämpa för varje andetag och inte veta om räddningen kommer? Den känslan tar Sjöräddningssällskapet fasta på i sin allra första reklamfilm som handlar om hur en nödsituation till havs kan se ut. Många känner inte till att Sjöräddningssällskapet är en ideell organisation utan statliga bidrag. De har 2 000 frivilliga sjöräddare som ställer upp på sin fritid för att rädda liv till sjöss, helt utan att ta betalt. Förhoppningen är att filmen ska öka kännedomen om Sjöräddningssällskapet och få fler att bli medlemmar. Se den här!

Lämna en kommentar